Voetmassage

Wat is voetreflextherapie precies?

Hele lichaam is weerspiegeld in uw voeten. Alle organen hebben een eigen zone. Door deze zone te masseren, ontstaat een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan, wordt de lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en kan uw lijf afvalstoffen sneller afvoeren. Hierdoor gaat het orgaan beter functioneren.

WAAROM VOETREFLEXOLOGIE?

Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend proces van uw lichaam en maakt energieblokkades vrij.

  • Het werkt preventief en ondersteunend bij lichamelijke en emotionele  klachten.
  • Het is een efficiënte therapie tegen stress, spanningen, vermoeidheid en burn-out.
  • Het is inzetbaar bij schouder-nek-en rugklachten.
  • Het geeft goede resultaten bij maag -en darmklachten.
  • Het helpt bij hoofdpijn / migraine en vele andere lichamelijke klachten.
  • Depressieve klachten.

Voetreflexologie is een drukpuntmassage. Door een druktechniek met duim en vingers behandelen we reflexzones op de voeten. De gedachte achter voetreflexologie is dat “ziek”  zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Tijdens de massage worden alle zones van de voeten behandeld.

De voet is onderverdeeld in verschillende zones die elk in verbinding staan met organen en delen van ons lichaam. Door massage, druk- en warmtetoevoer, maken we contact met de energiebanen van heel ons lichaam wat een helende werking geeft. Geblokkeerde energiebanen worden vrijgemaakt waardoor energie de kans krijgt om terug te gaan stromen.

Hierdoor wordt ons zelfgenezend vermogen gestimuleerd en het verstoorde evenwicht hersteld. Wanneer er een verstoring in onze organen is zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid enz. Het doel van de behandeling is om deze harmonie weer te herstellen.

Voetreflexologie draagt bij tot uw innerlijke balans.

Prijs voetmassage

30 minuten / € 45
60 minuten / € 75

Bij de eerste massage van een uur krijgt u € 5,00 korting.