Aroma- of oliemassage

Aromamassage is een heerlijk ontspannende massage met een basis-olie waaraan etherische oliën zijn toegevoegd. Uw lichaam wordt gemasseerd door middel van strijkingen en lichte knedingen. Spanning en stress, veroorzaakt door een overbelasting van lichaam of geest, kunnen worden losgelaten en de cliënt kan zich lekker laten meevoeren door de geuren.

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stressklachten. De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid, dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxen en andere zullen stimulerend werken.

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.

Er zijn twee manieren om de vermeende effecten van aromatherapie te verklaren. Eén is de invloed van geur op de hersenen, vooral op het limbische systeem door het reuksysteem gemakkelijker uitgelegd: De moleculen gaan via de longen en de huid en worden in het bloed opgenomen ze komen bij het emotiecentrum van de hersenen terecht, waar ze invloed hebben op het humeur.. De andere zijn de directe farmacologische effecten van de etherische oliën. Volgens de aanhangers kan aromatherapie zelf geen aandoeningen genezen, maar helpt het lichaam om op een natuurlijke manier zichzelf te genezen en de immuunrespons te verbeteren.

De massage zelf bestaat uit een mix van technieken van zowel Thaise massage, gericht op de energie-lijnen, als van Bali massage, met zijn intens contact, dat het ontspanningsgevoel versterkt.

Prijs Aroma of Oliemassage

30 minuten / € 45
60 minuten / € 75
90 minuten / € 110
120 minuten / € 140

Bij de eerste massage van een uur krijgt u € 5,00 korting.